zwembadrolluiken antwerpen

Zwembadrolluiken Antwerpen

 

We Bring Safety

Automatische veiligheidsrolluiken

 

Geschikt voor ieder zwembad

Het rolluik kan ingebouwd worden in nieuwe, alsook bestaande zwembaden. De installatie kan gebeuren op één dag, zonder dat het zwembad moet worden leeggelaten en zonder dat er doorboringen moeten gebeuren in de dichting van het zwembad.

 

Besparingen, comfort & veiligheid

Door gebruik te maken van de solarlamellen zal dit de verwarmingkosten reduceren tot 80%. De speciale zonnecollectoren geven het zonlicht rechtstreeks af aan het water. Naast het veiligheidsaspect zal de afdekking ook een belangrijke rol spelen in het onderhoud van uw zwembad. Takjes en bladeren worden uit het zwembad geweerd waardoor de onderhoudskosten sterk verminderen.

 

De waterdichte buismotor

De motor werd ontwikkeld om gemonteerd te worden in de as van het rolluik. Hierbij is een aparte motorput overbodig. Er is dan ook geen risico van waterdoorsijpeling via de as meer mogelijk.

 

Lamellen

De lamellen bestaan uit PVC of POLYCARBONAAT profielen met gesloten kamers, deze hebben een zeer groot draagvermogen. De solarlamellen zijn voorzien van een stijve , sterke gesloten scharnierpunt waardoor de indringing van vuil en algenvorming sterk tegen gewerkt wordt.

 

What We Offer

 

Hydrocover levert reeds 10 jaar kwalitatieve zwembadrolluiken. We beschikken over een eigen plaatsingdienst en een eigen dienst na verkoop.

DUURZAAMHEID

 

Alle materialen worden vervaardigd in het duurzame RVS (inox). De motor werd ontwikkeld om gemonteerd te worden in de as van het rolluik. Hierbij is een aparte motor put overbodig.

 

 

 

 

VEILIGHEID

 

De lamellen hebben een groot drijfvermogen die kind en dier kunnen opvangen.

 

 

 

BESPARING & COMFORT

 

Door gebruik te maken van de solar lamellen zal dit de verwarmingskosten sterk réduceren.         De speciale solar lamellen geven het onlicht rechtstreeks af aan het water.

 

 

 

 

INVERTER+   warmtepompen

3 jaar algemene garantie

10 jaar garantie op de warmtewisselaar en compressor

 

Werkingsprincipe : als we de gemiddelde prestatie bekijken , dan zorgt de Inverter+ warmtepomp voor werkingskosten        van 50 %  terwijl hij 10 x stiller is . Bij opstart van het seizoen zal de warmtepomp 100 % van haar capaciteit gebruiken om het zwembadwater de eerste dagen op te warmen. Nadien zal de warmtepomp op gemiddeld 50% van haar kracht draaien om de gewenste temperatuur te behouden